Toegangssysteem de Sluis

Deze maand worden de binnensportaccommodaties van de gemeente Nieuwegein overgezet op een nieuw toegangssysteem. Vanaf het moment dat een locatie is overgezet, kun je niet meer naar binnen met de sleutels. Naar verwachting zijn op 6 maart alle locaties, m.u.v. ’t Veerhuis en Merwestein over naar dit systeem. Het nieuwe toegangssysteem werkt met een pincode en (web-)app voor het openen van de elektronische sloten.

Deel de pincode en link naar de web-app ook met trainers of docenten (op eigen risico). Zo voorkom je dat zij in de komende weken voor een dichte deur staan. De pincode werkt enkel gedurende gehuurde uren..

Ben je niet op locatie of wil je de deur graag in vrijloopstand plaatsen zodat anderen na jou vrij naar binnen kunnen lopen (binnen boekingstijd)? Klik dan op de onderstaande knop om naar de web-app te gaan. De deuren zijn te openen vanaf 15 minuten voor aanvang van de boeking tot het eind van de boeking.

App installeren
In de App Store en Google Playstore vind je ook een app met de naam “Accommodatiehuur”. Na het installeren van de app vul je als omgeving “nieuwegein” in en klik je op Opslaan om door te gaan. Je kunt inloggen met de bovengenoemde pincode voor beperkte toegang (enkel inzage in boekingen voor vandaag, handig voor trainers en docenten) of met je e-mailadres en wachtwoord voor volledige toegang (inzage in alle toekomstige en afgelopen boekingen).

Seizoen 2023-2024
Het rooster voor seizoen 2023-2024 voor de scholen en verenigingen (doordeweeks en weekend) wordt op de gebruikelijke manier voortgezet.
Dat betekent dat team Vastgoed deze roosters zal opstellen.  Op het moment dat de roosters definitief zijn worden ze overgezet naar het nieuwe verhuursysteem.
Hierna is het voor iedereen mogelijk om zelf reserveringen te plaatsen voor dat seizoen.

Voor meer info,ook voor de code info@bad87.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *